Mitään muuta norjalaista tässä reseptissä ei tosin ole kuin kokin nimi, ja sekin on keksitty. Mutta asiaan. Kahvi on hyvää, varsinkin viskin kera. Pienillä lisäyksillä edellämainituista aineksista tulee vieläkin herkullisempaa yhdessä:
- Ruokosokeria
- Viskiä
- Vahvaa kahvia
- Kermavaahtoa
Reilu teelusikallinen ruokosokeria sekoitetaan viskiin. Viskiä oman maun mukaan noin 4-6 senttilitraa. Kahvia noin desilitra perään ja päälle runsaasti kermavaahtoa. HOX: Älä sekoita kermavaahtoa mukaan vaan lisää vain juoman päälle. Näin kokonaisuuteen tulee selkeitä kerroksia. Kokonaisuus tarjoillaan kahvalla varustetusta läpinäkyvästä lasista. Hyvä juoma varsinkin siinä vaiheessa kun ilta tarvitsee hieman piristystä. Makeuden vuoksi sopii nautittavaksi vaikka taustalla näkyvän Philadelpian Platen jälkkäriksi.
Joo, hyvvää on viski. Mutta oli mulla asiaaki, näytät ihan tytöltä tuossa kuvassa 😀 Eipäs muuta.
Kiitos kommentista ja kehuista. Parempi, että näyttää tytöltä ku rumalta mieheltä. 🙂
Fariinisokerilla toimii paremmin…
Kiitos kommentista. Moni asia toimisi paremmin jos aina olisi saatavilla ne ainekset mitä haluaa. Mutta itse teen aina niillä aineksilla mitä sattuu löytymään kuten monesta reseptistä huomaa. 🙂
Aika tutun n’k;iset raaka/aineet, kenenkähän kaapista löysit?
Löytyipä vain eräältä mökiltä 🙂